Østbanehallen

Om dette prosjektet

Østbanehallen er den gamle vognhallen til Østbanestasjonen i Oslo. Etter rehabilitering inneholder bygget butikker, restauranter og et hotell. Byggherre er ROM Eiendom.

Tavlepakken ferdigstilt 2015

http://ostbanehallen.no/

 

Aura Electric AS
Aura Electric er leverandør av eltavler og strømskinner. Vi leverer små og store anlegg til kontorbygg, industri, boliger, kjøpesentre og butikker, sykehus, veianlegg, tunneler, skip og offshore. Vår visjon er å være prisledende i Norge på vårt fagfelt. Våre dyktige ingeniører og montører er serviceinnstilte og har både lang fartstid og bred erfaring innen alle deler av tavlefaget. De sørger for at kvalitet, levering og service alltid er av ypperste klasse.
I samråd med kunden finner vi alltid den beste løsningen til hvert enkelt oppdrag. Vi leverer de fleste typer distribusjonstavler, automasjonstavler, SRO-tavler og Motor Control Center (MCC). Vi tilbyr også service og etterarbeid ute på anlegg, rehabilitering av gamle fordelinger, engineering og skjemategning.
Vi holder til i Kongsvinger og har hele landet som marked.
http://www.aura-electric.no/

 

Cenika skryt
Cenika AS er en av Aura Electrics største leverandører. De utmerker seg med stort lager, raske og feilfrie leveranser. Både bestilling via netthandel og via telefon fungerer veldig bra.
Cenika AS har en dyktig teknisk stab som det er enkelt å komme i kontakt med. De står alltid klar til å hjelpe når vi har behov.
Servicen er alltid på topp.

 

Prosjekt:

Østbanehallen

Kunde:

Aura Electric AS

Størrelse hoved inntak:

- 2 stk hovedfordelinger 2500A med tilhørende strømskinner

- 22 stk underfordelinger