Om oss

VELKOMMEN TIL

CENIKA

Vår visjon er å være Skandinavias største uavhengige elektroleverandør.

Gjennom vår kompetanse, kvalitet og leveringsdyktighet, skal vi levere elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen til markedets beste priser. Vi skal med dette være en markedspartner som opptrer fleksibelt og lyttende ovenfor våre kunder, samt gi de beste relasjoner og muligheter for god inntjening. Skandinavia er vårt hjemmemarked, mens vi eksporterer egendesignede produkter til hele verden.

bgning

Cenika AS er idag en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm. Cenika ble startet opp av daglig leder Svein Tore Moe i januar 2005. I 2016 omsatte vi for 210 millioner, og satt igjen med et resultat på 37,2millioner. Vi er i juni 2017 38 ansatte i Norge.

Vi holder til på Lierstranda i Buskerud. Her har vi våre kontorer og hovedlager på 3500 kvm, som rommer materiell til den profesjonelle elektrobransjen.

Vi tilbyr kostnadseffektive, kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon. Vårt materiell er av topp kvalitet, med full dokumentasjon til markedets desidert beste priser. Alle vern finnes selvfølgelig i FebDok, komplett opptil 6300A.

Våre selgere har høy bransjekjennskap og produktkunnskap etter mange år i bransjen. Cenika har også egen teknisk avdeling hvor våre kunder kan henvende seg med eventuelle spørsmål de måtte ha relatert til våre produkter.