Salgsbetingelser

VÅRE

SALGSBETINGELSER

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gjelder såfremt ikke annet er skriftlig avtalt mellom Cenika A/S og kjøper. Utover det som her er bestemt skjer leveransen i henhold til NL09-NLM10, Alminnelige leveringsbetingelser.

TILBUD

Tilbudet er normalt gjeldende i 30 dager fra tilbudets dato, hvis ikke annet er avtalt. Bestillinger som avviker fra tilbudet er bindende for Cenika først etter skriftlig bekreftelse.

PRISER

Alle priser er eks moms og miljøgebyr. Selger tar forbehold om rett til å regulere prisene uten varsel, dersom det oppstår endringer i innkjøpspriser, valutakurser, toll og avgifter eller lignende i tiden mellom bestilling og levering.

BETALINGSBETINGELSER

Skaffevare – Trafoer fra og med 50KVA, Kabeltromler og Strømskinner er ikke fraktfritt levert. Frakt tilkommer. Ordre over kr. 3000,- leveres fraktfritt, (Nordland,Troms,Finnmark ordre over nkr. 5000). Alle ordre vil bli belastet med 0,5% i miljøavgift. Faktura sendes ut dagen etter at varene har forlatt vårt lager.

SALGSPANT

Cenika har salgspant i varene med tillegg av renter og omkostninger inntil varene er fullt ut betalt. Se panteloven §3.14.

RETUR AV VARER

Bygging av skap er det ingen returrett, med mindre det er Cenika sin feil. Skaffevare (varer som Cenika ikke lagerfører) som bestilles direkte for kunde, er det ingen returrett på.

Øvrige retur skal avtales på forhånd med Cenika.

Ved retur må fakturanr, årsak og dato oppgis. Varen må være i original stand og i originalemballasje

uten skader. Skyldes feilen Cenika, skal leverandøren stå for returfrakt. Skyldes returen kjøpers feil, skal kjøper selv dekke returfrakt.

Retur av defekt produkt erstattes med nye produkter. Utstedt kreditnota utbetales ikke til bank, den må benyttes i varer.

Returomkostninger på modulært utstyr er : 20%, på stål til skap 30%.

FORSINKELSER

Cenika har intet ansvar for forsinkelser som følge av streik, lockout, naturkatastrofer eller andre force majeure lignende forhold som ligger utenfor selgerens kontroll.

Dette gjelder også forsinkelser fra transportør og leverandør.

Andre typer forsinkelser utenfor dette må meldes innen rimelig tid til Cenika.

Bestilling for fremtidig levering faktureres etter de priser som gjelder på leveringstidspunktet.

Lierstranda 02.09.2016