Cenika AS
Cenika AS - Lifco AB - 2016

Cenika AS - Lifco AB - 2016

Lifco AB kjøpte i 2016 en majoritet av Cenika AS som nå er en del av børsnoterte Lifco konsernet.


Februar 2016

 

Cenika fortsetter drift som tidligere under sitt eget navn og nåværende ledelse. Lifco representerer den finansielle styrke og det profesjonelle eierskap vi har sett etter for å fortsette den fantastiske Cenika har hatt. Valget av Lifco er grundig vurdert av aksjonærene. Lifco er valgt med bakgrunn i deres klare strategi på å bygge Cenika enda sterkere. Lifco vil ikke endre noe på Cenika sine kjerneverdier eller strategi. Du som kunde vil ikke bli påvirket av oppkjøpet. Det at Cenika kan fortsette som et uavhengig selskap med eksisterende team og ledelse, har vært veldig viktig for oss. Cenika er i perfekt posisjon til videre vekst og utvikling basert på egne strategier og ideer, og med våre ansatte som er selskapets viktigste eierdel.

Lifco er et konsernselskap med forretningsidé å skaffe og utvikle markedsledende nisjebedrifter med potensial til å levere bærekraftig inntjeningsvekst og robuste kontantstrømmer.  Lifco styres av en klar filosofi som innebærer at selskapet har en langsiktig utsikt over sine beholdninger, fokus på lønnsomhet og en sterkt desentralisert organisasjon. Ved utgangen av 2017 besto Lifco-konsernet av 138 driftsselskaper i 29 land, sysselsetter ca 4800 personer og har en omsetning på 10,0 milliarder kroner.

Lifco-aksjen startet handel på Nasdaq Stockholm 21. november 2014.

 

For mer informasjon om Lifco AB, besøk https://lifco.se/

 

 

August 2016

Cenika har tecknat avtal om att förvärva majoriteten av norska Nordesign AS, en leverantör av LED-belysning till den skandinaviska marknaden.

Nordesigns försäljning uppgick 2015 till cirka 64 MNOK och företaget har 18 anställda. Nordesign kommer att konsolideras i divisionen Byggmaterial inom affärsområdet Systems Solutions.

 

För mer information om Nordesign, besök www.nordesign.no.

 

 

Juli 2017

Cenika AS har tecknat avtal om att förvärva  inngått avtale og oppkjøp av majoriteten av Hydal AS, som är Skandinaviens ledande tillverkare av aluminiumkabinett för utomhus- och inomhusbruk.

Hydal utvecklar och tillverkar aluminiumkabinett och skyddsskåp, kontrollbord, racks och luftkonditionering för kabinett. Verksamheten sker i nära samarbete med kunder inom telekommunikation och elektronikindustrin.

Verksamheten startade 1977 och Hydal är baserat i Håvik i Norge. Hydal omsatte 2016 cirka 50 MNOK. Bolaget har 25 anställda och kommer att konsolideras i affärsområdet Systems Solutions, division Byggmaterial.

 

För mer information om Hydal, besök www.hydal.no.

 

 

August 2017

Cenika AS har tecknat avtal om att förvärva norska Elit AS som bedriver partihandel med maskiner och utrustning för elinstallationer och elproduktion.

Verksamheten startade 1997 och är baserad i Gjerdrum i Norge. Elit omsatte 2016 cirka 38 MNOK. Bolaget har tio anställda och kommer att konsolideras i affärsområdet Systems Solutions, division Byggmaterial.

 

För mer information om Elit, besök www.elit.no.

 

 

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.