Cenika AS

Om oss

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen. Cenika tilbyr kostnadseffektive kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon. Vi er i dag en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm. Cenika omsatte i 2017 for 240 millioner, med våre datterselskaper Hydal AS, Elit AS og Nordesign AS ble totalomsetningen på ca. 400 millioner.

Vår visjon er å være Skandinavias største uavhengige elektroleverandør. Gjennom vår kompetanse, kvalitet og leveringsdyktighet, skal vi levere elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen til markedets beste priser. Vi utvikler, designer og produserer egne produkter under varemerket Centech som selges til kunder i det norske og europeiske markedet. .

Alle våre vern finnes i FebDok, komplett opptil 6300A og alt av dokumentasjon er iht. lover, forskrifter og normer som er lett tilgjengelig på vår nettbutikk. 

Cenika holder til på Lierstranda ved Drammen og har ett hovedlager på ca 5000kvm. Vi leverer til hele landet gjennom våre samarbeidspartnere og Distriktsselgere.


Vårt mål er å hjelpe våre kunder med smarte og effektive løsninger til en god pris, som også vil bidra til å forenkle hverdagen.


For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.