Cenika AS

Salgsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gjelder såfremt ikke annet er skriftlig avtalt mellom Cenika og kjøper.
 
TILBUD
Tilbudet er normalt gjeldende i 30 dager fra tilbudets dato, hvis ikke annet er avtalt.  

PRISER
Alle priser er eks moms og miljøgebyr. Selger tar forbehold om rett til å regulere prisene uten varsel, dersom det oppstår endringer i innkjøpspriser, valutakurser, toll og avgifter eller lignende i tiden mellom bestilling og levering. 

BESTILLING
Skaffevare og Trafo fra og med 50KVA er ikke fraktfritt levert. Enkelt ordre over kr. 3000,- leveres fraktfritt unntatt Nordland,Troms og Finnmark, ordre over kr. 5000,- leveres fraktfritt. Alle ordre vil bli belastet med 0,5% miljøavgift. Bestilling for fremtidig levering faktureres etter de priser som gjelder på leveringstidspunktet.
Faktura sendes ut dagen etter at varene har forlatt vårt lager.

SALGSPANT
Cenika har salgspant i varene med tillegg av renter og omkostninger inntil varene er fullt utbetalt. Se panteloven §3.14.

RETUR AV VARER
Det er ingen returrett på bygging av skap/tavler med mindre det er Cenika sin feil.Skaffevare (varer som Cenika ikke lagerfører) som bestilles direkte for kunde, er det ingen returrett på. Øvrige retur skal forhåndsavtales med Cenika. Ved retur må fakturanummer og årsak oppgis. Varen må være i original stand og i original emballasje uten skader. Dersom returen skyldes feil fra leverandøren så skal Cenika stå for fraktkostnader. Skyldes returen kjøpers feil, skal kjøper selv administrere returen og dekke returfrakt. Det belastes 20% returomkostninger unntatt retur av stål som er 30%. Retur av defekt produkt erstattes med nye produkter. Krav utover dette skal forhåndsavtales og behandles individuelt. Utstedt kreditnota utbetales ikke til bank. Kreditnota skal benyttes til åpne faktura eller uttak av produkter. 

FORSINKELSER
Cenika har intet ansvar for forsinkelser som følge av streik, lockout, naturkatastrofer eller andre force majeure lignende forhold som ligger utenfor selgerens kontroll. Andre typer forsinkelser utenfor dette må meldes innen rimelig tid til Cenika.


Last ned returskjemaet under og send inn, eller send oss en epost til post@cenika.no


RETURSKJEMA

Her finner du PDF av returskjema

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.