Cenika AS

Snø

Snø

SNØ er verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak.


https://snooslo.no/

Les mer

Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal

Scandic hotell Lerkendal ved Lerkendal stadion i Klæbuvegen er et av Nordens største kongressanlegg. Med sine 75 meter er hotellet også Norges høyeste bygning utenfor Oslo. Byggearbeidene startet i 2012 og hotellet åpnet sommeren 2014. Hotellet ble 75 meter høyt fordelt på 20 etasjer. Hotellet inkluderer et kontorbygg og en konferansebygg. 


www.scandic.no

Les mer

Rockheim

Rockheim

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk - og en del av Norges musikkmuseum. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim.

https://rockheim.no/

Les mer

Asko Oslofjord AS

Asko Oslofjord AS

ASKO OSLOFJORD AS er et regionslager i ASKO og er en del av NorgesGruppen. Bygget er lokalisert i Sande i Holmestrand kommune i Vestfold og Telemark fylke.

Det automatiserte lageret i Sande er på 27 700 kvadratmeter og er 30 meter høyt. Kjølelageret for frukt og grønt er 5000 kvadratmeter. Lagerbygget er miljøsertifisert Breeam Outstanding etter Breeam NOR standarden.

ASKO OSLOFJORD AS leverer til dagligvarekundene KIWI, MENY, SPAR, Joker, Bunnpris og Nærbutikken.

Asko.no

Les mer

Kitron Kilsund

Kitron Kilsund

Kitron produserer elektronikk enheter til det profesjonelle markedet. De har avtaler med Lock Martin/forsvaret (produsent av jagerfly).

Fordelinger til dette bygget ble overlevert høsten 2015. Vi leverte og monterte fordelingene og skinnepakkene.

www.kitron.com

Les mer

Buskerud Storsenter

Buskerud Storsenter

Buskerud Storsenter er et av Buskeruds ledende kjøpesenter.

Les mer

Overhalla Skole

Overhalla Skole

Ikke det største prosjektet vi har hatt men hele byggeprosessen er omtalt som en suksess av alle parter fra hoved entreprenør Byggmesteran AS til sluttkunde Overhalla kommune.

Les mer

Østbanehallen

Østbanehallen

Østbanehallen er den gamle vognhallen til Østbanestasjonen i Oslo. Etter rehabilitering inneholder bygget butikker, restauranter og et hotell. Byggherre er ROM Eiendom.

Tavlepakken ferdigstilt 2015

http://ostbanehallen.no/

Les mer

Pon-Cat Berger

Pon-Cat Berger

Pon-Cat er lokalisert på Berger i Skedsmo kommune og er et kombinert verksted-, lager- og kontorbygg. Brutto areal er 20.000 kvm. Byggherre er Berger Retail Park AS (Rimfeldt Eiendom).

Bygget skal være hovedsete for Pon i Norge som blant annet representerer Cat anleggsmaskiner.
Tavlepakken ble ferdigstilt i 2016.

Les mer

Chokoladefabrikken

Chokoladefabrikken

De historiske lokalene til Bergene Sjokoladefabrikk på Rodeløkka i Oslo har blitt bygget om til boliger med et brutto areal på 19.600 kvm. Byggherre er Chokoladefabrikken Utbyggingsselskap (Otium Bolig, Bunde Eiendom, Brødrene Jensen).
Tavlepakken ble ferdigstilt i 2014.

http://chokoladefabrikken.no/

Les mer

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.