Cenika AS
Miljøfyrtårn sertifisert

Miljøfyrtårn sertifisert

Cenika AS ble 24. oktober 2018 Miljøfyrtårn sertifisert.

   

En sertifisering som Miljøfyrtårn er et kvalitetsstempel og et bevis på at Cenika har tatt konkrete grep for å sette fokus på kostnadsbesparende miljøtiltak og skape konkurransefortrinn i markedet.

Vi skal gå foran og være en fremover lent miljøaktør som tar samfunnsansvar. Vi skal drive en fremtidsrettet virksomhet og etterleve viktige verdier og være bærekraftig. Årlig klima og miljørapport er tilgjengelig ved forespørsel til Cenika.

I dagens samfunn er miljø og bærekraft blitt en viktig faktor både i arbeidslivet og privat. Det er blitt mer vanlig, enn uvanlig, at anbudsrunder, spesielt i det offentlige, kreves det dokumentasjon på at bedrifter er miljøsertifisert. I 2017 ble Miljøfyrtårn sertifiseringen godkjent og anerkjent av EU, noe som beviser at ordningen holder en høy miljøstandard og kvalitet på linje med øvrige internasjonale merkeordninger slik som EMAS og ISO 14001.

    

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.